fredag 13 april 2018

Info sommarsimskola

Hej alla glada föräldrar!

Sommarsimskola
Nu öppnar snart anmälan till sommarsimskolan. Sommarsimskolan är kommunal och är förlagd till 14 tillfällen under vardagarna tre veckor i sträck. Möjlighet finns att ansöka antingen till Håstens simhall, vecka 25-27, eller simstadion, vecka 25-27, 28-30 eller 31-33. Man anmäler sitt barn via en länk på kommunens hemsida. Ingen anmälan tas emot per telefon eller e-mail.

Anmälan öppnar preliminärt från onsdag 2/5 och framåt.

Gå in på varberg.se · > Uppleva & göra · > Idrott, motion och friluftsliv · > Simskola
· > Sommarsimskola
Att kunna simma är en billig livförsäkring. Skolans krav är i åk 6 då eleverna ska kunna simma 200 meter, varav minst 50 meter i ryggläge, utan uppehåll. Varbergs kommun har ett mål på 25 meter i åk 3. Ta tillfället i akt och ta del av sommarsimskolan, för såväl ert som för era barns skull. Det känns extra viktigt nu inför stundande ombyggnation av simhallen på Håsten. Simskoleplatserna som erbjuds i Veddige kommer att fyllas upp snabbt under terminerna.
Friidrottsveckan
Ni har väl inte missat att ni kan anmäla era barn till friidrottsveckan i sommar? Varbergs GIF friidrott ordnar veckor för barn, födda 2006-2011, att testa på friidrott, i Tresteget, i sommar. Har du ditt barn på fritids är det inget problem att ändå delta eftersom hallen ligger i anslutning till skolan.

Gå in och läs och anmäl på: friidrottsveckan.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nytt läsår!

Hej! Nytt läsår och ny blogg. Vi kommer från och med nu använda lärloggen i Unikum som vår länk till er föräldrar och elever. Förhoppningsv...