fredag 13 april 2018

Förfrågan och save the date

Nu blev det många inlägg idag!
På SO:n arbetar de just nu med jägarstenåldern. De kommer att få göra små stenåldersfigurer och till detta behövs lite material. Har du något i dina gömmor så tar vi gärna emot det här i skolan. Så kan vi använda oss av det. Det kan vara t ex små skinnbitar, tygbitar, pälsbitar osv.
På NO:n arbetar vi med rörliga leksaksbåtar. Är det någon som har leksaksbåtar hemma, gärna med propeller, får de gärna ta med den till skolan på måndag. Vi ska nämligen titta lite på hur olika båtar kan se ut.

Save the date:
Torsdagen den 24/5 kommer vi i år 3 att ordna en vårmarknad här på skolan. Skriv upp det i kalendern så återkommer vi med mer information. 

Tisdagen den 5/6 kommer vi förhoppningsvis kunna göra en klassresa. Den dagen kommer eleverna att sluta senare på dagen. Vi beräknar komma hem framåt kvällen. Mer info kommer när vi vet säkert, men skriv gärna in det i kalendern. 

NU ÖNSKAR VI ALLA EN TREVLIG HELG!  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nytt läsår!

Hej! Nytt läsår och ny blogg. Vi kommer från och med nu använda lärloggen i Unikum som vår länk till er föräldrar och elever. Förhoppningsv...