torsdag 29 mars 2018

En härlig vecka!

Den här veckan har vi haft besök av bibliotekarien. Alla elever i år 3 får varsin bok av Varbergs kommun. De fick välja mellan; Mio min mio, Tuffa gänget, Arkeologdeckarna, Monstret i natten och Den hemliga gången.
I onsdags tog vi lokalbussen in till stan. Eftersom vi var lite tidiga passade vi på att promenera till Spökitetsparken och leka lite innan bion. Vi såg en film som heter Monky. Eleverna tyckte den var både rolig och sorglig. Den fick bra betyg i utvärderingen.
Vi har även hunnit med två nationella prov den här veckan. I tisdags gjorde eleverna läsförståelsetestet i svenska och idag fick de göra ett matteprov. Matteprovet handlade om lästal och att kunna välja rätt räknesätt. På förmiddagen bjöds vi även på skönsång av våra fina körer som hade ordnat en vårkonsert. Efter lunch blev det äggjakt på skolgården. Ute på gården var det även en tupp lös. Eleverna fick i uppgift att programmera tuppen (som kunde värpa och ruva trots att han var en tupp).
Nu önskar vi alla ett riktigt härligt PÅSKLOV!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nytt läsår!

Hej! Nytt läsår och ny blogg. Vi kommer från och med nu använda lärloggen i Unikum som vår länk till er föräldrar och elever. Förhoppningsv...